miercuri, 29 iulie 2009

Legi trasnite adunate.



Locul I (cu coronita) - S.U.A.

* Intr-o casa nu au voie sa locuiasca impreuna mai mult de 6 fete necasatorite.

* Rezidentii unui oras nu au voie sa pescuiasca stand cocotati pe spatele unei girafe.

* Sunt interzise cu desavarsite armele spatiale.

* Femeilor li se interzice sa apara nebarbierite in public.

* Femeile au voie sa apara topless in public daca demonstreaza ca nu intentioneaza sa obtina benficii de pe urma acestui fapt.

* Alaptatul copiilor in public este interzis.

* Femeile nu au voie sa scuipe.

* Un barbat are voie sa intretina relatii sexuale cu un animal numai daca acesta cantareste mai putin de 40 de kilograme.

* Li se interzice cetatenilor de peste 18 ani sa aiba mai mult de un dinte lipsa.

* Li se interzice barbatilor sa-si bata sotiile mai mult de o data pe luna.

* Sexul oral este ilegal, chair si pentru persoanele casatorite.

* Nimeni nu are voie sa se plimbe cu bicicleta printr-o piscina.

* Nici un vehicul care circula fara sofer nu are voie sa depaseasca viteza de 60 km/h.

* Intr-o casa nu au voie sa locuiasca impreuna mai mult de 6 fete necasatorite.

* Este ilegal sa pastoresti mai mult de 200 de oi pe Hollywood Boulevard.

Locul II - Franta

* Intre orele
8.00 AM si 8.00 PM este obligatoriu ca muzica ce se difuzeaza pe posturile de radio sa fie franceza.

* Este ilegal sa saruti o persoana in metrou.

* Nici un porc nu poate fi botezat cu numele de Napoleon de catre stapanul lui.

* Este ilegal sa fotografiezi politisti sau masini de politie, chiar si in plan departat.



Locul III (pe bune) - Israel


* Este interzis sa-ti scarpini nasul Sambata.

* Este interzis sa hranesti animale in locuri publice.

* Este interzis sa aduci ursi pe plaja.


Si sa mai enumeram cateva ca nu sunt doar trei tari cu legi ciudate :

-In Alabama este ilegal sa conduci masina legat la ochi

-In Ohio este ilegal sa imbeti un peste
-In Indonezia, masturbarea se pedepseste cu moartea
-In Florida, femeile nemaritate care sar cu parasuta duminica pot fi duse la inchisoare
-In Bahrein, un medic barbat poate examina organele genitale ale unei femei, dar nu are voie sa se uite direct la acestea, ci doar la reflexia lor intr-o oglinda
-Este un act de tradare sa lipesti cu capul in jos un timbru cu portretul unui monarh britanic.


In postul urmator veti vedea alte ciudatenii.Cum a primit o persoana amenda ca si-a botezat copilul intr-un anume fel,cum sa intri la puscarie pentru ca vrei silicon si multe altele asa ca fiti cu ochii pe "altcevaa".







marți, 28 iulie 2009

Top 5 cei mai norocosi oameni!!!

Cam cat de norocos sa fii!!


Sunt sau nu sunt facute femeile pentru soferie??Rezolvam acum dilema!!


Dupa cum vedeti am scos pollul de pe site care va intreba daca sunteti prosti.Rezultatele sunt urmatoarele : vreo 14 % nu sunt siguri daca sunt prosti , 70% nu sunt prosti(sau cel putin asa au votat ei) iar 16 % au recunoscut ca sunt prosti.Ma voi gandi postul viitor la alt poll poate mai interesant pana atunci aveti grija unde si in ce va bagati sau intra!PA

duminică, 26 iulie 2009

Prostia omeneasca!

Cum sa urci un trabant intr-un papuc.


Partieeee!!!


Interviu cu un drogat


MAINE FII PE FAZA TOP CEI MAI NOROCOSI OAMENI!!!

sâmbătă, 25 iulie 2009

Ultimele 5 morti ciudate!!!!

11-A murit in ziua in care a castigat la loterie 10 milioane de dolari
Potrivit DailyNews, un barbat din Connecticut, in varsta de 79 de ani, a suferit un atac de cord fatal la scurt timp dupa ce a jucat la loterie. La cateva saptamani de la nefericitul incident, sotia acestuia a descoperit ca biletul este castigator si valoreaza...10 milioane de dolari.

Astfel ca, vaduva, dar si copiii celor doi, au intrat in posesia fabuloasei averi, in timp ce deplang disparitia lui Donald Peters. In ziua cu ghinion, dar si cu noroc deopotriva, barbatul isi pierdea timpul in gradina din fata casei, cand a suferit un infarct.

Charlotte si Donald urmau traditia de a juca la loterie de 20 de ani, respectand de fiecare data propria lor combinatie de numere. Indurerata, Charlotte nu a dat importanta lozului castigator, pe care l-a motolit si l-a aruncat intr-un sertar. Dupa cateva zile insa, cand s-a dus la bacanie, a aflat ca acolo se jucase lozul castigator, constatand cu stupoare ca era vorba chiar de numerele ei favorite.

12-Un barbat fara adapost a murit in mizerie...cu 80.000 de euro in cont
Un barbat fara adapost din Coreea de Sud, care a murit luna trecuta, si-a petrecut ultimii ani din viata in mizerie, pentru ca nu si-a putut aminti numele adevarat, pentru a putea retrage bani dintr-un cont in care avea 75.500 de euro.

Potrivit NewsIn, barbatul, care a murit de cancer la varsta de 56 de ani, deschisese un cont la o banca in 1993 sub un alt nume. Cateva luni mai tirziu, contul a fost blocat conform unei legi care interzice folosirea unui nume de imprumut, in vederea combaterii coruptiei. Depunerea de bani era totusi autorizata in continuare, dar titularul contului trebuia sa se inregistreze sub numele adevarat pentru a putea retrage bani, ceea ce fara domiciliu fix nu se poate face. Barbatul, care dormea pe strada, continua sa depuna bani in contul sau, spunand ca la un moment dat dorea sa-si cumpere o casa. Banii vor reveni statului.

13-O mama de doar 40 de ani a murit singura acasa cu cei patru copii, care se jucau
O femeie din Marea Britanie s-a prabusit si a murit, in timp ce tripletii sai, rezultati in urma tratamentului in vitro, se jucau in apropiere, alaturi de fratele lor mai mare, in varsta de 7 ani.

Potrivit Ziua, Karen Owens, de 40 de ani, care si-a dorit cu disperare sa-i daruiasca un fratior fiului sau, ar fi murit din cauza unui atac de cord, cauzat de o infectie in sange. Femeia s-a simtit rau timp de mai multe zile, dar s-a hotarat sa nu mearga la medic. In ziua incidentului, ea l-a rugat pe sotul ei, Shaun, de 43 de ani, sa mearga sa-i cumpere niste analgezice. Dar cand s-a intors barbatul, a gasit-o inconstienta la etaj, cu copiii jucandu-se la parter, fara sa-si dea seama de ceea ce se intampla. In ciuda incercarilor repetate ale lui Shaun de a o resuscita, Karen nu s-a revenit in simtiri si a murit la spitalul din Portsmouth a doua zi.

14-A scapat de accidentul de avion si a murit in accident de masina
O femeie din Italia care pierduse, din cauza unei intarzieri, neagra cursa Air France 447 intre Rio de Janeiro si Paris, a murit, la scurt timp, intr-un accident rutier.

Potrivit Cotidianul, italienii Kurt si Johanna Ganthaler isi petrecusera vacanta in Brazilia, iar pe 31 mai pierdusera cursa Air France prabusita in Oceanul Atlantic. Cei doi soti au revenit in Italia cu un alt avion, dar la scurt timp au fost implicati intr-un accident rutier, in urma caruia femeia a murit.





15- Cel putin 12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis dupa ce au aflat ca megastarul a murit
Mai multi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis in urma mortii megastarului, a declarat Garry Taylor, presedintele si proprietarul MJJcommunity.com.

In urma acestor vesti, Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmulet pe YouTube in care le cere fanilor sa "nu se autodistruga". "Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enorma, dar avem si ocazia de a celebra viata lui Michael. Michael a fost fericit cantand 'Noi suntem lumea'. Nu va autodistrugeti", ii roaga el pe fani.

Taylor a precizat ca moartea megastarului i-a lasat pe fanii de pe forum "intr-o zona cu totul bizara", in imposibilitatea de a-i accepta moartea.

sursa 9am

marți, 21 iulie 2009

Top 15 morti ciudate! urmatoarele 5


6 -A murit de foame fiindca i-a fost frica sa mearga la dentist

O fetita in varsta de 8 ani a murit de foame dupa ce nu a mancat nimic timp de doua saptamani, pentru ca era ingrozita de vizita la un medic stomatolog.

Din cauza fricii de dentist, Sophie Waller nu a deschis gura nici macar pentru a manca. La varsta de patru ani, in urma unui control de rutina, un medic i-a taiat limba din greseala. Parintii au fost nevoiti sa o interneze in spital pentru a i se scoate un dinte de lapte, dar medicii de la spitalul Royal Cornwall au luat hotararea de a-i scoate toti dintii de lapte deodata pentru a evita astfel de situatii, informeaza Gardianul. In urma acestei interventii fetita a devenit ingrozita de dentisti si nu a mai deschis gura nici macar ca sa manance.

7-Omorat de propriul telefon mobil

Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului.

Accidentul s-a produs dupa ce barbatul a schimbat bateria telefonului. Conform Gardianul, dupa ce a schimbat bateria telefonului, tanarul a bagat dispozitivul in buzunarul de la piept. Atunci s-a produs explozia. Accidentul a fost sesizat de catre un coleg de munca al victimei care a auzit zgomotul puternic produs de explozie. Autoritatile spun ca este al noualea caz de acest gen,din ultimii 7 ani. In 2007, un tanar de 22 de ani a murit din acelasi motiv stupid, autoritatile motivand ca bateria si telefonul nu erau compatibile


8-A murit de 3 ori in urma unui atac intr-un supermarket

O femeie din Marea Britanie a fost atacata si injunghiata de 27 de ori de catre un barbat bolnav psihic, in timp ce se afla la cumparaturi.

Potrivit Gardianul, Lucy Yates a suferit leziuni grave la plamani, ficat si splina, iar in drum spre spital inima fetei s-a oprit de 3 ori. De fiecare data medicii au crezut ca Lucy nu va supravietui, iar aceasta crede ca supravietuirea sa este un miracol. "Eram intr-o agonie totala, dupa atac si eram plina de sange peste tot. Am realizat cat de grava era situatia abia in momentul in care paramedicii au descoperit cele 27 de lovituri de cutit. Am crezut ca am sa mor. Ultima mea dorinta era sa-mi mai vad iubitul odata".


9-A murit in urma unui KO suferit acum opt ani

Fostul campion mondial la box Greg Page, devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul la categoria grea in 1984, a fost gasit mort la domiciliul sau din statul american Kentucky de catre sotia Patrice Page.

Fostul pugilist avea 50 de ani si se pare ca decesul a fost cauzat de lovitura care l-a scos din box in 2001 si care i-a produs traume care nu s-au vindecat niciodata, scrie Ziua. Greg Page, fost partener de sparring cu Muhammad Ali, a fost invins prin KO pe 9 martie 2001, iar lovitura i-a provocat o coma din care nu a iesit timp o saptamana. Operat de urgenta, pugilistul a suferit si un atac cerebral care l-a paralizat partial, dar a ramas cu sechele care l-au urmarit pana la sfarsitul vietii.

10- Vindecata de acnee, ucisa de depresie


O adolescenta dintr-un sat prahovean s-a sinucis tocmai cand parea ca motivul tristetii sale, o boala care o facea sa se creada urata, disparuse. Parintii sai cred ca motivul mortii sale este tocmai medicamentul Roaccutane, medicul insaneaga.

Potrivit Romania Libera, medicamentul este unul controversat, la nivel international numeroase sinucideri fiind puse pe seama tratamentului cu acest produs, care in farmaciile din Romania inca se poate da fara reteta.

Ruxi era eleva in clasa a XI-a, specializarea matematica-informatica, la Grupul scolar Industrial Energetic Campina si avea de gand sa dea la o facultate de Drept, "ca sa se faca avocat sau doctor in criminalistica", insa parintii sai observasera ca tanara isi schimbase comportamentul dupa tratamentul pentru acneea nodulo-chistica de care incercase ani de-a randul sa scape.

Ultimele 5 si cele mai incredibile...fiti cu ochii in 4 maine seara .

Top 15 morti ciudate!

Am sa va prezint cate 5 in fiecare zi:

1-A murit fiert in cioco
lata
Un american in varsta de 29 de ani a murit fiert in ciocolata, dupa ce a cazut din neatentie intr-un cazan cu ciocolata topita si incinsa, la o uzina de procesare din New Jersey.

Vinstent Smith II, muncitor in uzina Cocoa Services Ins, a alunecat din neatentie in cazanul in care era amestecata ciocolata. Din cauza temperaturii de peste 50 de grade la care se facea prelucrarea, barbatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Acesta nu este singurul accident nefericit. In iulie 2002, un tanar de 19 ani, a murit intr-un
accident similar, dupa ce a cazut tot intr-un cazan de ciocolata, insa in Montgomery, potrivit Daily Telegraph.


2--------------------------------------------








3-Si-a obosit sotul atat de tare incat acesta a murit
O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat.

Potrivit Huffington Post, Christine Newton, in varsta de 41 de ani, si-a fortat sotul sa inoate in piscina casei lor pana cand acesta a obosit atat de tare incat a suferit un atac de cord. Femeia l-a fortat pe James Mason, in varsta de 73, sa inoate si nu il lasa sa iasa din piscina. Urmarind inregistrarea video, autoritatile locale au numarat de cate ori a refuzat femeia sa il lase pe barbat sa iasa din piscina. Rezultatul? De 43 de ori.
Cei doi s-au casatorit in 2006, la 13 ani dupa ce Christine a suferit o operatie de schimbare a sexului, schimbandu-si si numele din John Vallandingham in Christine Newton.



4-S-a sinucis fiindca a pierdut concursul pentru cea mai buna amanta
O tanara in varsta de 29 de ani s-a sinucis dupa ce a pierdut concursul pentru cea mai buna amanta organizat de barbatul cu care intretinea relatii extraconjugale impreuna cu alte 4 femei. Incercand sa renunte la 4 dintre ele intr-un mod cat mai echitabil, barbatul a organizat aceasta competitie, oferindu-le cate un apartament si o "alocatie" lunara de aproximativ 800 de dolari.

Yu, in varsta de 29 de ani, prima descalificata a vrut sa se razbune si le-a invitat pe celelalte participante si pe domnul Fan, organizatorul, intr-o excursie la munte. Incercand sa isi duca la capat planul, femeia a aruncat masina cu toti pasagerii inauntru, in prapastie. Potrivit Gardianul, singura care a murit a fost chiar amanta razbunatoare. Parintii fetei au gasit o scrisoare a acesteia in care erau dezvaluite atat detalii despre competitie, cat si conditiile in care Yu a murit. Fan a fost nevoit sa plateasca 85.000 de dolari familiei fetei, in urma scandalului barbatul pierzandu-si slujba si sotia.


5-Si-a omorat prietena cu urina

Gina Gabriela Ascarrunz, din Bolivia, a murit de septicemie din cauza unui tratament aplicat, fara stirea doctorilor, de o cunostinta de-a ei adepta a urinoterapiei.

Cand boliviana in varsta de 35 de ani s-a internat in spitalul din Santa Cruz pentru o operatie de reducere a stomacului habar nu avea ca i-au mai ramas de trait doar doua zile, relateaza Cancan. Ascarrunz a murit pe masa de operatie in urma unei septicemii, dupa ce una dintre prietenele sale i-a injectat urina in perfuzii, provocandu-i astfel infectarea sangelui.


Urmeaza maine inca 5 morti si mai ciudate afla cum te poate ucide un telefon,cum sa mori putred de bogat fara sa stii cati bani ai in cont si inca cateva, dar toate astea intr-un nou articol ce va fi publicat maine seara.



sâmbătă, 18 iulie 2009

Romania, the land of choice !!

Viitorul suna bine?


E multe aici la noi !!

miercuri, 15 iulie 2009

Baba beata care se cearta cu mosul!

Sa va zic prima oara ce s-a intamplat..mosul isi ascundea pensia intr-un beci si intr-o zi neagra pensia i-a fost furata de acolo,mosul bagubit cheama politia iar ce urmeaza vedeti in filmarea de mai jos.Vizionare placuta!


Si pentru ca ati fost cuminti va mai dau ceva bonus.Un biciclist saracul :))

luni, 13 iulie 2009

sf devenit realitate

daca nu se vede bine intrati aici

Adidas nike made in romania

Daca insistati sa-i cumparati cautati-ma!!
Si nici nu dai multi bani pe ei!!Inventivitatea romanului nu cunoaste limite.

sâmbătă, 11 iulie 2009

Copilaria noastra...

Am distrus generatii, ne-am ascuns, ne-am scuzat, am evitat dar....ne-am jucat.De ceva vreme un gand amar nu-mi dadea pace, ma gandeam la copii din ziua de azi, la pseudo-copilaria lor, la inconstienta cu care traiesc cea mai frumoasa parte a vietii lor. Eram copil, vreau sa mai fiu, alergam, tipam, ma jucam, nu mancam, nu ascultam, masinute, de-a v-ati ascunselea, ratele si vanatorii, leapsa, tara, tara vrem ostasi, tenis, flori, fete si baieti, bunici, vacanta de vara, 15 iunie, la tara, garla, animale, furcarie, fete,zgomot,colega guma....
Ma pot considera un norocos, fac parte din acea generatie care inca a mai prins bucuria copilariei, rosul in obraji de la haihuneala, bucuria unei vacante de vara la tara. Cei de azi nu, nu au nimic din ceea ce inseamna copilarie, nu au decat o lume a lor, virtualizata si tehnologizata dar falsa, plina de forma dar fara pic de continut.
Copii nascuti dupa 1999 nu stiu de fata blocului,de fugit din casa dimineata si venit seara tarziu flamand si murdar,ei stiu doar calculator si iar calculator.
Privim cu nostalgie la anii care s-au scurs. Jocurile copilariei ne revin in minte si pentru cateva clipe privirea ne straluceste altfel, iar chipul ne este luminat de un zambet care pastreaza din gingasia copilariei. Eram atat de veseli, fara griji, colindam cat este ziua de lunga campurile inverzite, alergam dupa fluturi, cautam fragi, alune si alte bunatati pe care numai la tara le gasesti, iar seara ne strangeam toti in fata blocului.
Imi amintesc ca noi ne jucam:
-Capra:statea unu aplecat iar noi saream peste el si din cand in cand mai facea unu cate o gluma si se lasa in jos si ce mai cadeam..
-Lapte gros: erau 2 echipe stateam aplecati cu, capul unul intre picioarele altuia,era unul care statea pernuta un fel de arbitrul.O echipa sarea si cealalta statea
-Magarusul:Mingea era pasata de la unul la altul, iar "un magarus" trebuia sa o prinda sau sa o atinga (in functie de regulile stabilite ad-hoc). Daca reusea sa faca asta scapa de titulatura de magarus, iar cel care o pierdea ii lua locul.
-Leapsa/Atinsea:Imi aduc aminte si acum cum alergam cat e ziua de lunga... La jocul asta nu sunt prea multe de spus, poate doar ca ar trebui sa-l practic si acum, poate asa as scapa de kilogramele in plus.
-Elasticul:Un joc practicat in special de fete. Trebuia sa fim macar trei pentru a-l putea juca.
-Patratica: Terenul era impartit in patru patrate, acestea reprezentand terenul fiecaruia,imi aminteam ca trageam linii cu creta in fata blocului si jucam patratica.
-Meserii:Un fel de patratica se juca tot pe terenul de patratica numai ca in functie de cum jucai evoluai erau 4 meserii :gunoier(cea mai naspa), vice(bunisoara),director(primeai servele de la gunoier era smecher sa fii director) si primar cand ajungeai acolo erai smecher.
-Tarile:Putina creta, o minge, cativa copii (cel putin 4-5) si gata "reteta" pentru o distractie pe cinste. Se desena un cerc in mijlocul caruia sa desena alt cerc, micut, iar apoi se impartea in mod egal intre copiii care participau, sub diverse nume de tari: Romania, Argentina, Spania, etc. Mingea se arunca in sus de catre o tara si se striga numele altei tari, care trebuia sa prinda rapid mingea, pentru ca ceilalti se ascundeau in timpul acesta si se opreau numai cand tara cu mingea se oprea in cercul micut de care v-am spus...de aici, povestea ar putea continua randuri in sir, dar sunt sigura ca recunosti jocul, asa ca te las pe tine sa-ti amintesti restul...
-Sotron:Jocul emblema al oricarei copilarii apuse. Orice copil stie de "omuletul" conturat pe trotuar cu ajutorul cretei, numerotat din cap pana in picioare, pe care trebuia sa sari intr-un picior.
-1, 2, 3 la perete stop!:Il jucam intotdeauna in fata blocului, folosind drept "perete" unul din zidurile exterioare ale cladirii. Nu-l jucam niciodata foarte multa vreme, pentru ca ne plictiseam repede, dar il jucam destul de des. Smecheria era sa spui "unudoitrei" mai lent -asta tin minte- si "la perete stop" foarte foarte rapid, ca sa te poti intoarce repede si sa ii prinzi pe cei care se miscau.
-Flori, fete sau baieti:Nu aveam Messenger, dar ne puteam trada micile pasiuni de copil prin a alege "fete", si daca "inculpata" juca si ea, era o adevarata provocare.
-Coarda:mai mult fetele sareau coarda
-Telefonul fara fir:cate hohote de ras se mai starneau la jocul asta
-Jocul de-a v-ati ascunselea:Imi amintesc ca jucam peste 20 de copii si stateam pana noapte tarziu in parcul de la bloc
-Poarta-n poarta:un joc cu mingea asemanator cu fotbalul .
-Castelul: un morman de pietre in care aruncam cu un ghem.
-Nemtoaica:alt joc cu mingea pe care il jucam in fata blocului faceam poarta la un vecin care statea la partier si toata ziua ii bateam cu mingea in perete.
Noi aveam doze in care puneam gamalii de chibrit si bubuiam prin fata blocului,faceam din 2 suruburi cu o piulita si prinse cu o bucata de ciolofan pocnitoare..puneam in piulita din centru gamalie de chibrit si aruncam in sus si in momentul in care facea contact cu solul bubuia,strigam in spatele blogului dua tiruri colega guma(nu stiu de unde vine faza asta),treceau toamna tractorase cu struguri prin spatele blocului si alergam dupa ele sa furam struguri pe care pe urma ii aruncam,furam varza din curtea unui vecin si jucam fotbal cu ea la o gradinita care era putin mai la vale de noi,colindam campii si furam fructe din curtile oamenilor,ne bateam cu pietre fara sa constientizam ca este periculos,plecam la baie la lacul"Draslavat" dimineata si veneam seara si in drum spre casa vandalizam copacii de fructe si gradinile cu legume ale oamenilor(din cauza asta am luat bataie cu biciul de la un tzaran) si cate si mai cate...dar poate o sa-mi mai amintesc si o sa vin cu un nou articol.
A fost frumos as da orice sa mai traiesc odata copilaria.....

vineri, 10 iulie 2009

Trenul accelerat nr.3098 din directia Mangalia spre Iasi soseste in statie la linia "una"

Aia din titlu este exprimarea celor de la CFR.

Uite un politist nervos pe tigancile din gara din Constanta:


O boschetara chinuita in tren de doi betivi:

vineri, 3 iulie 2009

Asa merita unii!!

Dupa ce l-a lasat fara pantaloni trebuia sa-i dea si 2 palme serioase!

miercuri, 1 iulie 2009