marți, 21 iulie 2009

Top 15 morti ciudate! urmatoarele 5


6 -A murit de foame fiindca i-a fost frica sa mearga la dentist

O fetita in varsta de 8 ani a murit de foame dupa ce nu a mancat nimic timp de doua saptamani, pentru ca era ingrozita de vizita la un medic stomatolog.

Din cauza fricii de dentist, Sophie Waller nu a deschis gura nici macar pentru a manca. La varsta de patru ani, in urma unui control de rutina, un medic i-a taiat limba din greseala. Parintii au fost nevoiti sa o interneze in spital pentru a i se scoate un dinte de lapte, dar medicii de la spitalul Royal Cornwall au luat hotararea de a-i scoate toti dintii de lapte deodata pentru a evita astfel de situatii, informeaza Gardianul. In urma acestei interventii fetita a devenit ingrozita de dentisti si nu a mai deschis gura nici macar ca sa manance.

7-Omorat de propriul telefon mobil

Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului.

Accidentul s-a produs dupa ce barbatul a schimbat bateria telefonului. Conform Gardianul, dupa ce a schimbat bateria telefonului, tanarul a bagat dispozitivul in buzunarul de la piept. Atunci s-a produs explozia. Accidentul a fost sesizat de catre un coleg de munca al victimei care a auzit zgomotul puternic produs de explozie. Autoritatile spun ca este al noualea caz de acest gen,din ultimii 7 ani. In 2007, un tanar de 22 de ani a murit din acelasi motiv stupid, autoritatile motivand ca bateria si telefonul nu erau compatibile


8-A murit de 3 ori in urma unui atac intr-un supermarket

O femeie din Marea Britanie a fost atacata si injunghiata de 27 de ori de catre un barbat bolnav psihic, in timp ce se afla la cumparaturi.

Potrivit Gardianul, Lucy Yates a suferit leziuni grave la plamani, ficat si splina, iar in drum spre spital inima fetei s-a oprit de 3 ori. De fiecare data medicii au crezut ca Lucy nu va supravietui, iar aceasta crede ca supravietuirea sa este un miracol. "Eram intr-o agonie totala, dupa atac si eram plina de sange peste tot. Am realizat cat de grava era situatia abia in momentul in care paramedicii au descoperit cele 27 de lovituri de cutit. Am crezut ca am sa mor. Ultima mea dorinta era sa-mi mai vad iubitul odata".


9-A murit in urma unui KO suferit acum opt ani

Fostul campion mondial la box Greg Page, devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul la categoria grea in 1984, a fost gasit mort la domiciliul sau din statul american Kentucky de catre sotia Patrice Page.

Fostul pugilist avea 50 de ani si se pare ca decesul a fost cauzat de lovitura care l-a scos din box in 2001 si care i-a produs traume care nu s-au vindecat niciodata, scrie Ziua. Greg Page, fost partener de sparring cu Muhammad Ali, a fost invins prin KO pe 9 martie 2001, iar lovitura i-a provocat o coma din care nu a iesit timp o saptamana. Operat de urgenta, pugilistul a suferit si un atac cerebral care l-a paralizat partial, dar a ramas cu sechele care l-au urmarit pana la sfarsitul vietii.

10- Vindecata de acnee, ucisa de depresie


O adolescenta dintr-un sat prahovean s-a sinucis tocmai cand parea ca motivul tristetii sale, o boala care o facea sa se creada urata, disparuse. Parintii sai cred ca motivul mortii sale este tocmai medicamentul Roaccutane, medicul insaneaga.

Potrivit Romania Libera, medicamentul este unul controversat, la nivel international numeroase sinucideri fiind puse pe seama tratamentului cu acest produs, care in farmaciile din Romania inca se poate da fara reteta.

Ruxi era eleva in clasa a XI-a, specializarea matematica-informatica, la Grupul scolar Industrial Energetic Campina si avea de gand sa dea la o facultate de Drept, "ca sa se faca avocat sau doctor in criminalistica", insa parintii sai observasera ca tanara isi schimbase comportamentul dupa tratamentul pentru acneea nodulo-chistica de care incercase ani de-a randul sa scape.

Ultimele 5 si cele mai incredibile...fiti cu ochii in 4 maine seara .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu