marți, 21 iulie 2009

Top 15 morti ciudate!

Am sa va prezint cate 5 in fiecare zi:

1-A murit fiert in cioco
lata
Un american in varsta de 29 de ani a murit fiert in ciocolata, dupa ce a cazut din neatentie intr-un cazan cu ciocolata topita si incinsa, la o uzina de procesare din New Jersey.

Vinstent Smith II, muncitor in uzina Cocoa Services Ins, a alunecat din neatentie in cazanul in care era amestecata ciocolata. Din cauza temperaturii de peste 50 de grade la care se facea prelucrarea, barbatul nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Acesta nu este singurul accident nefericit. In iulie 2002, un tanar de 19 ani, a murit intr-un
accident similar, dupa ce a cazut tot intr-un cazan de ciocolata, insa in Montgomery, potrivit Daily Telegraph.


2--------------------------------------------








3-Si-a obosit sotul atat de tare incat acesta a murit
O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat.

Potrivit Huffington Post, Christine Newton, in varsta de 41 de ani, si-a fortat sotul sa inoate in piscina casei lor pana cand acesta a obosit atat de tare incat a suferit un atac de cord. Femeia l-a fortat pe James Mason, in varsta de 73, sa inoate si nu il lasa sa iasa din piscina. Urmarind inregistrarea video, autoritatile locale au numarat de cate ori a refuzat femeia sa il lase pe barbat sa iasa din piscina. Rezultatul? De 43 de ori.
Cei doi s-au casatorit in 2006, la 13 ani dupa ce Christine a suferit o operatie de schimbare a sexului, schimbandu-si si numele din John Vallandingham in Christine Newton.



4-S-a sinucis fiindca a pierdut concursul pentru cea mai buna amanta
O tanara in varsta de 29 de ani s-a sinucis dupa ce a pierdut concursul pentru cea mai buna amanta organizat de barbatul cu care intretinea relatii extraconjugale impreuna cu alte 4 femei. Incercand sa renunte la 4 dintre ele intr-un mod cat mai echitabil, barbatul a organizat aceasta competitie, oferindu-le cate un apartament si o "alocatie" lunara de aproximativ 800 de dolari.

Yu, in varsta de 29 de ani, prima descalificata a vrut sa se razbune si le-a invitat pe celelalte participante si pe domnul Fan, organizatorul, intr-o excursie la munte. Incercand sa isi duca la capat planul, femeia a aruncat masina cu toti pasagerii inauntru, in prapastie. Potrivit Gardianul, singura care a murit a fost chiar amanta razbunatoare. Parintii fetei au gasit o scrisoare a acesteia in care erau dezvaluite atat detalii despre competitie, cat si conditiile in care Yu a murit. Fan a fost nevoit sa plateasca 85.000 de dolari familiei fetei, in urma scandalului barbatul pierzandu-si slujba si sotia.


5-Si-a omorat prietena cu urina

Gina Gabriela Ascarrunz, din Bolivia, a murit de septicemie din cauza unui tratament aplicat, fara stirea doctorilor, de o cunostinta de-a ei adepta a urinoterapiei.

Cand boliviana in varsta de 35 de ani s-a internat in spitalul din Santa Cruz pentru o operatie de reducere a stomacului habar nu avea ca i-au mai ramas de trait doar doua zile, relateaza Cancan. Ascarrunz a murit pe masa de operatie in urma unei septicemii, dupa ce una dintre prietenele sale i-a injectat urina in perfuzii, provocandu-i astfel infectarea sangelui.


Urmeaza maine inca 5 morti si mai ciudate afla cum te poate ucide un telefon,cum sa mori putred de bogat fara sa stii cati bani ai in cont si inca cateva, dar toate astea intr-un nou articol ce va fi publicat maine seara.



3 comentarii:

Anonim spunea...

poti sa mori innecat cu un os de peste sau poti sa mori in timp ce femeia it suge p ?

Anonim spunea...

da este posibil.stiu un caz cand un barbat a fost violat de 5 femei si a murit!!!!! Ghinionj:))))

Andreea Zbirciog spunea...

Buna ziua, va rog sa imi comunicati adresa dvs. de email pentru a va adresa o notificare privind continutul calomnios si cauzator de prejudicii al prezentului articol. Multumesc.

Am trasnmis deja catre talpaglucian@yahoo.com. Daca e in regula, va rog insistent sa imi confirmati, pentru a putea solutiona problema ivita.

Trimiteți un comentariu