sâmbătă, 25 iulie 2009

Ultimele 5 morti ciudate!!!!

11-A murit in ziua in care a castigat la loterie 10 milioane de dolari
Potrivit DailyNews, un barbat din Connecticut, in varsta de 79 de ani, a suferit un atac de cord fatal la scurt timp dupa ce a jucat la loterie. La cateva saptamani de la nefericitul incident, sotia acestuia a descoperit ca biletul este castigator si valoreaza...10 milioane de dolari.

Astfel ca, vaduva, dar si copiii celor doi, au intrat in posesia fabuloasei averi, in timp ce deplang disparitia lui Donald Peters. In ziua cu ghinion, dar si cu noroc deopotriva, barbatul isi pierdea timpul in gradina din fata casei, cand a suferit un infarct.

Charlotte si Donald urmau traditia de a juca la loterie de 20 de ani, respectand de fiecare data propria lor combinatie de numere. Indurerata, Charlotte nu a dat importanta lozului castigator, pe care l-a motolit si l-a aruncat intr-un sertar. Dupa cateva zile insa, cand s-a dus la bacanie, a aflat ca acolo se jucase lozul castigator, constatand cu stupoare ca era vorba chiar de numerele ei favorite.

12-Un barbat fara adapost a murit in mizerie...cu 80.000 de euro in cont
Un barbat fara adapost din Coreea de Sud, care a murit luna trecuta, si-a petrecut ultimii ani din viata in mizerie, pentru ca nu si-a putut aminti numele adevarat, pentru a putea retrage bani dintr-un cont in care avea 75.500 de euro.

Potrivit NewsIn, barbatul, care a murit de cancer la varsta de 56 de ani, deschisese un cont la o banca in 1993 sub un alt nume. Cateva luni mai tirziu, contul a fost blocat conform unei legi care interzice folosirea unui nume de imprumut, in vederea combaterii coruptiei. Depunerea de bani era totusi autorizata in continuare, dar titularul contului trebuia sa se inregistreze sub numele adevarat pentru a putea retrage bani, ceea ce fara domiciliu fix nu se poate face. Barbatul, care dormea pe strada, continua sa depuna bani in contul sau, spunand ca la un moment dat dorea sa-si cumpere o casa. Banii vor reveni statului.

13-O mama de doar 40 de ani a murit singura acasa cu cei patru copii, care se jucau
O femeie din Marea Britanie s-a prabusit si a murit, in timp ce tripletii sai, rezultati in urma tratamentului in vitro, se jucau in apropiere, alaturi de fratele lor mai mare, in varsta de 7 ani.

Potrivit Ziua, Karen Owens, de 40 de ani, care si-a dorit cu disperare sa-i daruiasca un fratior fiului sau, ar fi murit din cauza unui atac de cord, cauzat de o infectie in sange. Femeia s-a simtit rau timp de mai multe zile, dar s-a hotarat sa nu mearga la medic. In ziua incidentului, ea l-a rugat pe sotul ei, Shaun, de 43 de ani, sa mearga sa-i cumpere niste analgezice. Dar cand s-a intors barbatul, a gasit-o inconstienta la etaj, cu copiii jucandu-se la parter, fara sa-si dea seama de ceea ce se intampla. In ciuda incercarilor repetate ale lui Shaun de a o resuscita, Karen nu s-a revenit in simtiri si a murit la spitalul din Portsmouth a doua zi.

14-A scapat de accidentul de avion si a murit in accident de masina
O femeie din Italia care pierduse, din cauza unei intarzieri, neagra cursa Air France 447 intre Rio de Janeiro si Paris, a murit, la scurt timp, intr-un accident rutier.

Potrivit Cotidianul, italienii Kurt si Johanna Ganthaler isi petrecusera vacanta in Brazilia, iar pe 31 mai pierdusera cursa Air France prabusita in Oceanul Atlantic. Cei doi soti au revenit in Italia cu un alt avion, dar la scurt timp au fost implicati intr-un accident rutier, in urma caruia femeia a murit.





15- Cel putin 12 fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis dupa ce au aflat ca megastarul a murit
Mai multi fani ai lui Michael Jackson s-au sinucis in urma mortii megastarului, a declarat Garry Taylor, presedintele si proprietarul MJJcommunity.com.

In urma acestor vesti, Jesse Jackson, prieten cu megastarul, a realizat un filmulet pe YouTube in care le cere fanilor sa "nu se autodistruga". "Inimile ne sunt pline de durere. Durerea este enorma, dar avem si ocazia de a celebra viata lui Michael. Michael a fost fericit cantand 'Noi suntem lumea'. Nu va autodistrugeti", ii roaga el pe fani.

Taylor a precizat ca moartea megastarului i-a lasat pe fanii de pe forum "intr-o zona cu totul bizara", in imposibilitatea de a-i accepta moartea.

sursa 9am

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu