duminică, 27 septembrie 2009

Francofonia salveaza Romania!!

Vorbeste in franceza dar injura in Romaneste :)):))):))):)))

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Guess who - noi in anul 2000

GUESS WHO - NOI IN ANUL 2000 PIESA NOUA !!!

vineri, 25 septembrie 2009

Frigider cu usb

Daca esti extrem de lenes si nu iti place doza de bere sau de suc calda ia-ti un frigider de asta :))


Eu mi-as lua un "usb-wine" :))

luni, 21 septembrie 2009

Cacaturi in relatii!

1-isi privesc jumatatea ca pe Dumnezeu si ceea ce zice e porunca pentru ei
2-Isi parasesc prietenii pentru o singura persoana
3-Au impresia ca lumea se termina daca ii paraseste persoana respectiva
4-Se gandesc ca nu mai exista o alta persoana care o poate inlocui
5-Ii inghit toate cacaturile si la un moment dat ajung sa le placa, cacatul
6-Se apuca de bautura in caz ca persoana respective ii paraseste
7-Se apuca de tigari si baga in ei ca disperatii pentru ca i-a parasit acea persoana
8-Au ganduri sinucigase
9-Nu pleaca din casa daca nu este de acord jumatatea
10-Isi cer voie si sa se duca la baie gen:"-puiu pot sa ma duc sa ma pis?"
11-Nu au nicio autoritate in fata persoanei iubite, ziceam mai sus de porunci
12-Isi pun haturi,ca caii(cacofonie intentionata) si asteapta comanda
13-Ii iarta acelei persoane si cele mai de cacat faze chiar si o bataie nemeritata sau meritata nu conteaza tot de cacat este faza si esti si mai de cacat daca stai cu acea persoana dupa ce ti-ai luat o palma
Si multe alte cacaturi pe care nu mai am chef sa le mai scriu..mai spune-ti voi daca e.

duminică, 20 septembrie 2009

Ce fac prostii cu 10 lei?

1-ii dau la biserica in speranta ca le da Dumnezeu de 10 lei mantuire si nu se gandesc ca poate cu banii aia isi cumpara popa bautura sau tigari
2-se sterg la cur pentru ca nu muncesc pentru ei si pentru ca se descurca parintii si ii aduc mai multi si pentru ca nu-i duce capul
3-ii dau la cersetori si apoi isi baga mana in cur ca il vad pe cersetor cu tigara in bot.
4-isi cumpara cacaturi de la mcdonalds si spera ca nu le va mai creste inca o ureche,sau un deget sau un ochi
5-isi cumpara tigari
6-ii baga la aparatele de la casele de pariuri cu speranta ca se vor imbogati dar cacat alea sunt facute ca sa pierdeti prostilor
7-isi cumpara tabloide si isi fac laba uitandu-se la panaramele care apar dezbracate la fiecare pagina nu doar la a 5-a

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Oameni ciudati!











vineri, 18 septembrie 2009

Zoso un cacat cu boala pe moldoveni!

Dupa ce mi-a dat cometariul acesta imputit la un comment :"moldovene mars la caruta" m-am gandit sa-i dau o replica idiotului.
sursa

Blogul Zoso inchis

Definitiv.
In mai putin de un an blogul zoso.ro va fi inchis definitiv. Va exista chiar o sentinta judecatoreasca in acest sens, care sa-i consfinteasca falimentul.
Pricajitul pedofil literar zoso va trebui sa isi gaseasca alta obsesie de masturbare intelectuala, unde sa-si verse balele informationale gen fituica "Libertatea" si "Cancan".
Dupa cum se aude, zoso e in faliment dupa ce l-a lovit criza.
Ratele la masina cumparata de parintii lui au crescut. Dar Zoso a ravnit mult la masina asta. Nu poate renunta la ea. Toata familia lui a strans banii si i-au luat lui Vali un harb clasa-ntai second hand. Acum Zoso iese in fiecare noapte afara si ii pupa clantza, portiera si pedala de ambreiaj. Apoi urca in casa si se spala la oua, isi indeasa norooasa papusa voodoo in fund si sare la computer sa mai compuna o aberatie.
In timp ce scrie se gandeste ca el nu ar fi reusit sa economiseasca mai nimic din prostitutia pe care o practica de ani buni. Toti banii i-a bagat in themes for wordpress. Dar va veni ziua in care aiurelile lui vor spune adevarul omenirii si atunci va fi recunoscut numero 1!
Insa soarta crunta l-a pedepsit sa stea cu babacii lui si de atunci tot universul lui s-a limitat la un Cyrix 240 Mhz, cu windows 3.1, iubirea vietii lui. primul orgasm zoso l-a avut cand bunica i-a luat un monitor cu lampi ctx de 17 inch. A dormit in noaptea aceea cu ctxul in pat si s-a curentat de cateva ori cand il saruta. Dar s-a trezit fericit si umed.
Zoso a citit multe sefeuri cand era mic si a ascultat mult led zeppelin, fiind obligat sa faca asta de bunicul lui, un fan inrait al satanismului muzical. Bunicul lui nu isi mai gasise proteza de cativa ani si cand il striga pe nepotel urla niste nume de rockeri, din cauza bolii de uitare. De acolo a venit si numele de zoso. Dar el nu stie ce inseamna. Nimeni nu i-a spus si s-ar putea sa moara prost.
Multi nu stiu cine e zoso. Zis si zoaia plangacioasa. Zis si plagiatorul furacios. Zis si injuratorul balos. Nici eu nu aflasem de zoso pana nu a cazut in cap la munte, asta devenind eveniment national. Eveniment total si in viata lui Zoso, pentru ca de atunci nu si-a mai revenit. Acea cazatura i-a deschis un al 3lea ochi, cu care vede stiri si evenimente, iar capacitatea de analiza scatologica i s-a dublat, ceea ce l-a facut sa devina cel mai destept cretin in viata. Sa nu consideram cazatura in cap ca un handicap, ci ca o minune ce i-a luminat mintea unui retard oligofren.
Zoso continua sa traiasca la ai lui acasa, continua sa viseze la printesa vietii lui (prin baie, mai ales) si continua sa faca poze idioate cu aparate mult prea scumpe pentru fatza pe care o are. Acest copil distrofic al libertatii romanesti de aberare se transforma in judele natiunii cand parintii il incuie singur in camera si ii lasa computerul conectat la internet.
Zoso a suferit mult in copilarie, cand se ruga pe forumuri sa fie bagat in seama, cersind atentie si compasiune, de care fusese lipsit in pruncie. Dar acum s-a umflat orezu-n el si se crede number one de 4 ani. Unde e no 1? Nu stie nimeni, dar lui ii place sa o spuna oricui nu fuge suficient de repede de langa el. Cum s-a intamplat cu toate fetele cu care a incercat sa se combine. Fiind intelectual la capacitatea unul teenager coshos de 14 ani, zoso se masturbeaza salbatic cand o fata ii raspunde pe email si are orgasm plenar cand vreo pustoaica ametita de prea multe manele comenteaza pe blogul lui number one, mai ales atunci cand ii spune: "esti cel mai tare, esti cool, esti tata lor!". Zoso are polutie si cand aceste cuvinte ii sunt scrise si de catre vreun manelest ratacit pe blogul ala, in cautare de "siex cu vaca si bunica". (E stiut faptul ca prin capacitatea limbistocurica zoso l-a dresat pe gugal sa directioneze automat orice cautare obscena spre siteul lui no.1.)
Acest emo intarziat zoso are prea mult timp liber la dispozitie, timp pe care si-l foloseste copiind si imitand pe altii pe care el ii adora, pentru ca nu poate sa fie niciodata asa de bun ca ei. In adancul imbecilitatii lui, el stie ca nu a fost niciodata decat mana a 15a, second handul, ochelaristul clasei, ala de pe tusha, extrema ascunsa, rezerva niciodata bagata in joc, ciuca batailor, elevul plin de flegme pe palton, ala cu oul spart in caciula, pacaliciul rupt in fund, ciudatul blocului, schizoidul in halat de pe marginea piscinei, bagatorul in seama cand nimeni nu i-a cerut-o, ala care bea suc cu apa la petreceri, ala care se schimba pe intuneric in tabara, tocilarul de care rade si femeia de serviciu, singurul care nu fumeaza in wc, ala care cara bagajele, sclavul care face poze... E clar ca invidia il macina de fiecare data cand un alt titan ii strica pasientele cu domnisoarele stiriste si atunci zoso scuipa vome infecte pe blogul lui adolescentin.
Din fericire pentru toti handicapatii napastuiti de pe planeta, zoso e un exemplu fantastic ca orice retardat poate izbandi in viata, mai ales daca are si cateva caderi in cap. Acel accident a fost un blestem pentru societatea literara romaneasca de dupa '89, atunci nascandu-se intelectul fenomenal al lui zozo. Imediat dupa acel accident, multi ziaristi celebri si-au dat demisia, retragandu-se in fatza impetuazitatii literare a noului monstru sacru - zoso. Cine era impotriva lui, murea in accidente ciudate fantastice, radiat, injurat si inecat in flegme pe blogul zososului.
Nici Familia nu l-a tratat cumsecade pentru un astfel de geniu dar asta ii va costa: Zoso va sta cu ei in continuare pina la moarte si ii va chinui cu racnetele lui noaptea cand descopera ca ziarele conspirationiste ii fura articole si stiri.
Si marele secret al lui: Zoso da lapte. Se mulge zilnic de cativa litri buni. De asta si arata atat de stors, de supt si de palid... In India ar fi considerat animal sacru. Asa, in Romania, e doar o vaca nefecundata, care se hraneste din proprul balegar.

miercuri, 16 septembrie 2009

13 semne ca ai probleme cu alcoolul

Ai probleme cu bautura daca:
1-Ai în buzunar ultimii 5 lei pe viaţa ta şi în loc să-ţi iei un sandviş, îţi iei o bere spunându-ţi: "Lasă mă, că berea e băgată la alimente"
2-Cauti orice motiv nu conteaza ca-i sarbatoare sau nu ,si cand nu gasesti niciun motiv bei fara motiv.
3-La majoritatea petrecerilor la care ai fost te-ai imbatat in asa hal incat ai uitat ce ai facut,ai vomitat in ghiuveta gazdei sau in gradina sau in fata blocului sau pe gazda sau pe tine si dimineata te-ai trezit oriunde altundeva decat acasa
4-Ai baut singur pana nu ai mai stiut de tine din plictiseala
5-Când te trezeşti dimineaţa cu capul cât ciutura de la fântână şi primul gând care îţi vine în cap este: "Oare ce dracu mai beau şi azi?"
6-Când afli de la prieteni că în plin centru te-ai aşezat în genunchi în faţa bisericii şi te-ai închinat cu mătănii ca Islamiştii. O simplă cruce făcută în grabă ţi se părea prea puţin. Ai incantat vreo 3 Psalmi şi vreo 2 "Tatăl nostru".
7-Cand te trezesti in alta casa decat a ta si il intrebi pe proprietar unde esti.
8-Cand te roade asa de tare gandul ca ai bea ceva chiar daca nu ai niciun ban si te imprumuti ca sa-ti iei bautura ieftina si multa
9-Cand incep sa te paraseaca prietenii si iti raman doar aia care nu te refuza niciodata cand e vorba de bautura si cu, care te-ai imbatat mai mereu ca porcul
10-Cand esti atat de obosit ca sa mai ajungi acasa si te opresti in drum spre casa oriunde si tragi un pui de somn de vreo 2-3 ore
11-Cand dimineata tu vii acasa, foarte beat cu berea intr-o mana si cu taria in cealalta ,in timp ce lumea pleaca la munca
12-Cand bei dimineata tarie
13-Cand nu-ti cumperi haine si preferi sa dai banii pe bautura.
NU FI UN RATAT LASA BAUTURA
Inspirat din moroi

marți, 15 septembrie 2009

50 cele mai de cacat replici de agatat!



1. Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec de cateva ori pe langa tine?

2. Ce picioare frumoase. La ce ora se deschid?

3. As putea sa te imbat si sa profit de tine, dar stiu ca nu e corect. Asadar, ce-ar fi sa-mi iei ceva de baut, sa ma imbeti si sa profiti tu de mine?

4. Buna. Lucrez la pagini aurii. Cum se face ca am toate numerele dar al tau lipseste?

5. Imi poti da o poza cu tine ca sa-i arat Mosului exact ce imi doresc de Craciun?

6. Cred ca pot sa mor fericit acum, dupa ce am vazut o bucata din rai.

7. Prietenul meu de acolo vrea sa stie daca crezi cu sunt dragut.

8. Scuza-ma, accepti noi membri in fan club-ul tau?

9. Esti atat de frumoasa incat mi-am uitat replica..

10. Sun-o pe mama ta si spune-i ca nu vii acasa in seara asta.

11. Hey draga, stii ce? Esti chiar norocoasa azi. Dintre toate fetele de aici, am ales sa vorbesc cu tine..

12. Scuza-ma, dar cred ca imi datorezi o bautura. Stii, cand te-am vazut, am varsat-o imediat pe a mea. Eu sunt..

13. Te cheama cumva Gillette? Pentru ca esti the best a man can get.

14. Ai cumva o oglinda in buzunar? Ma vad pe mine in pantalonii tai..

15. Te superi daca imi tii si mie mana asta cat timp fac eu o plimbare prin parc?

16. Am venit mai aproape de tine. Care iti sunt celelalte doua dorinte?

17. Cineva tocmai a tras un vant. Hai sa o stergem de aici.

18. Buna, vrei sa vezi ce tavan frumos am acasa?

19. Ai ceva italian in tine? Nu vrei sa ai?

20. Ce cauta o femeie sexy ca tine intr-o minte nebuna ca a mea?

21. Ai sa-mi dai cateva monede? I-am promis mamei mele ca o sun cand ma indragostesc..

22. Ai cumva o harta la tine? Cred ca m-am pierdut in ochii tai..

23. Cred ca tatal tau este un terorist pentru ca tu esti o bomba.

24. Zi-mi acum daca vrei sa fii cu mine ca sa nu irosesc 500 de mii pe bauturi.

25. Ti-a zis cineva pana acum ca arati exact ca fata visurilor mele?

26. Scuza-ma, stii cat cantareste un urs polar? Ma gandeam eu ca nu, dar cred ca suficient cat sa sparga gheata. Numele meu e..

27. Stii, daca as fii tu, as face sex cu mine.

28. Poti sa-mi dai o poza cu tine ca sa le dovedesc amicilor mei ca ingerii chiar exista?

29. Te-au sunat cei de la Protectia Mediului? Cred ca tu esti responsabila de incalzirea globala..

30. Hmmmm, ochii tai au aceeasi culoare ca Porsche-ul meu.

31. Ceasul meu magic spune ca nu ai pantalonii pe tine. Ah nu? Cred ca e cu o ora inainte..

32. Fii diferita! Spune da!

33. Esti designer de interioare? De cand ai intrat aici, incaperea a devenit mai frumoasa.

34. Stii, de fapt nu sunt atat de inalt. M-am suit pe portofel.

35. Si, cum era raiul cand ai plecat din el?

36. Singurul lucru pe care ochii tau nu mi l-au spus este numele tau.

37. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul tuturor rugaciunilor mele.

38. Auzi, te-am vazut cumva pe coperta Vogue?

39. Ai mai multe curbe decat o masina de curse..

40. Buna, am un prezervativ si din pacate expira peste doua ore. Ce zici, profitam de el?

41. N-as vrea sa fiu in locul lui Blunt, dar You’re Beautiful.

42. Cum e sa fii cea mai frumoasa fata din cladirea asta?

43. Te-a durut cand ai cazut din rai?

44. Crezi in sexul la prima intalnire?

45. Hey draguto, hai sa facem mai multi copii decat putem hrani..

46. Esti ocupata diseara la 3:00 AM?

47. Bond. James Bond.

48. Mai am doar trei luni de trait, asa ca ma onorezi cu compania ta?

49. Wow.

50. Unde ai fost pana acum? Te-am cautat toata viata...

sursa yuppy.ro

duminică, 13 septembrie 2009

Parfum cu miros special!

aromă de pizdoacă.
Pot înţelege faptul că ai vrea să stai înfipt într-o pizdă toată ziua, dar să ai toată ziua mirosul unei pizde iluzorii în nări NU.
– sunt mai mulţi oameni bolnavi la cap pe lumea asta decât credeam iniţial.Traim intr-o lume bolnava!

sursa

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Ma enerveaza!

-prostii
-perversii
-oamenii care mananca cacat aiurea
-oamenii care vorbesc fara sa stie
-idiotii care vorbesc de sus
-cei care se cred destepti si pusi la probe demonstreaza ca sunt foarte prosti
-prostii care promit ceva si nu se tin de cuvant
-prietenii care se uita
-prostii,idiotii si tampitii care stau in spatele unui ghiseu si cand le ceri o informatie sau ceva se uita de parca ai vrea sa le furi ceva.Cacatilor pentru a ma servi pe mine sunteti pusi acolo!
-oamenii in care nu poti avea incredere
-oamenii care nu stiu ce inseamna respect reciproc
-oamenii care cauta atentie dar nu stiu s-o ofere la randul lor
-oamenii care se lauda cu nimic
-zgarcitii
-oamenii care sunt sub papuc
-preotii care cer bani la inmormantare
-cersetorii
-tiganii
-politica
-emisiunile de cacat de la televizor
-femeile materialiste
-pitipoancele
-manelistii aia ordinari care nu numai ca asculta manele dar imprumuta si limbajul
-prostii care uita de unde au plecat si nu sunt cu nimic mai presus decat nimeni, dar totusi se cred mai destepti si mai importanti
-hi5-ul
-ratatii care isi cumpara o masina si o trateaza ca pe o bijuterie neslefuita
-smecherii de ocazie care vorbesc despre hotii,combinatii si alte cacaturi dar pusi in fata faptului se caca pe ei
-prostii care nu gandesc inainte sa faca ceva
-cei care se cred zmei la bautura si ajung ca prostii la spital
-oamenii care desi te cunosc , cand sunt intr-un anumit anturaj intorc capul
-femeile care stau dupa pula unui prost doar pentru ca are masina sau plm fara sa bage de seama ca ala isi bate joc de ele.Trezirea proastelor
-ratatii care nu stiu sa lege 2 vorbe dar totusi se cred destepti si importanti
-idiotii care pleaca 2,3 zile din moldova in alt oras si cand vin uita graiul si isi ascut idiotii limba
-cei care pleaca din romania si uita limba
-cacatii care cred ca daca au bani li se cuvine totul si considera ca banul ii face mai destepti ,mai frumosi..Ia gandeste-te daca ramai fara niciun ban cati prieteni mai stau langa tine si te mai pupa in cur?

PENTRU TOTI ACESTIA SI MULTI ALTII PE CARE II MAI STITI VOI : MUIE!!


joi, 10 septembrie 2009

Scrisoare ptr liceenii din ultimile banci!

Am citit putin din ce a zis Chirila in scrisoarea lui si am zis ca este f usor sa dai sfaturi cand esti un copil de bani gata plus ca a scris comercial incat toti sa fie de acord cu el. A trecut ceva timp dar acum imi vine si mie sa scriu.
- daca citesti carti daca auzi de la altu ca e bine sa cunosti si sa aflii cat mai multe ..degeaba citesti ca oricum nu ramai cu nimic in cap si daca ramai , ramai doar ca sa te lauzi la altu ca stii mai mult decat el..
-daca ai citit mai multe carti decat altcineva nu inseamna ca esti mai destept ca el( cam asa spunea si Mircea Badea)
- daca in drum spre scoala te mai duci la "magazinu de vise" nu este nimic rau in asta..doar o singura data faci liceul spart
- poti sa faci 2 sau 3 facultati da liceul nu poti sa il mai faci cu toate ca e cea mai tare perioada din viata...la facultate toti se schimba, incep cu problemele vietii si unii nu au probleme deloc da isi fac singuri, ei cred ca daca dintr-o data se fac maturi trebuie sa fie totul asa super serios si sa nu se mai distreze niciodata, viata e cam naspa cand esti mereu crancen ( luati exemplu de la Mazare ptr ca nu tre sa fii crancen ca sa fii politician, poti sa fii si destins si poti sa ai si hobby-uri si poti sa faci si politica)
- daca nu iti place nicio materie si alegi sa copii si treci mereu clasa pe muchie de cutit este foarte bine..
- daca diriga cere bani la fondu clasei si u dabia faci bani ca sa iti iei ceva de mancare normal ca te enerveaza scoala..
- daca nu stii la matematica nu e grav deloc, matematica oricum e de pe alta planeta si daca nu ai in sange nu ai cum sa o inveti niciodata cu zeci si sute de meditatii..
-daca toti iti zic ca nu o sa faci nimic cu viata ta si ai multe absente si te bat la cap sa inveti ptr bac si iti dau exemple pe alti colegi care invata bine oricum in capul tau tot pe a ta o tii si este foarte bine, nu ai de ce sa iti faci griji..
- nu trebuie sa ascultati mereu de profi ptr ca nu ei detin adevarul si uneori sunt frustrati cu problemele lor si unii chiar nu vor sa ajungeti bine ptr ca sunt niste egoisti unii dintre ei...
-cand sunt balurile sa va imbatati cat puteti dar niciodata sa nu o ardeti zmei la bautura ca ptr ca deveniti niste tarani..
-daca esti un baiat normal, niciodata sa nu speri la cele mai populare fete din liceu mai bine deschide ochii si vezi ca sunt unele oke si pe acolo doar tre sa le vezi tu...ELE SUNT LANGA TINE si dupa ce o sa le descoperi sa le spui " moama ce prost am fost"
-in orice liceu in orice clasa tre sa fie un gras, un tocilar , un smecher, o pizda super buna, o pizda super naspa, unu super tare dar care este timid si nu o sa afle nimeni cat de tare este el,unu dala cu fazta de destept dar care e prost de pute si unu dala care e copil da se crede super matur si da el sfaturi .De regula astia se inteleg cel mai bine cu profii si sunt numiti sefi de clasa. Peste 4 ani dupa terminarea liceului o sa schimbe totul ...grasul nu o sa mai fie gras sau o sa fie obez, smecherul o sa fie un agent de paza, tocilarul o sa fie un prost care o sa stea cu prima f€emeie care o gaseste, pizda super buna poa sa fie doar BUNA, aia naspa o sa devina normala iar ala super tare in el o sa fie un mediocru si o sa se intrebe mereu " daca faceam? daca ma duceam eu atunci? daca si iar daca...
- la sedinte cu parintii cand ei afla ca ai fost un zero si ca ai numa note de 3 si full de absente stai fara griji ca lor nu le pasa de asta, lor le pasa sa fiti oke doar ca sa se laude la alti parinti ptr ca asa e mentalitatea lor " baiatu/ fata mea a luat premiu 1 si o sa fie la nush ce facultate , copilu tau ce face?" " ei doar vor sa arate altora faptul ca plodul lor este cel mai bun si cel mai oke desi si ei stiu ca nu este asa...
sursa

miercuri, 9 septembrie 2009

Pababimbabuncha

Cateva imagini sugestive din Romania!


French kiss :))


Ups eroare!


Aoleuuuuu :))

marți, 8 septembrie 2009

Top 10 grasuni care rup chestii!

1- grasuna care rupe scaunul de la o barca


2-grasun care rupe scaunul



3-grasunul care rupe trambulina


4-grasunul care rupe topoganul



5-distruge castelul gonflabil al copiilor



6-ia uite-l ma pe cascadorul pe cascadorul asta


7-gras care rupe piscina frateeee:))


8-vrea sa-si traga curul la xerox dobitocul :))))



9-seful gras care rupe scaunul si se duceee :))



10-prea grea ca s-o sustina camila

sâmbătă, 5 septembrie 2009

windows phone concept si nokia 888 + 3 erori windows inexplicabile!

UPDATE NOKIA 888 CONCEPT




Windows phone!
Window Phone este deocamdată un concept, dar cel mai probabil că, în maxim 5 ani o să le găsim şi în magazinele de la noi. (plus în târg “la băieţi“). Şi la o lună după lansare o să găsim şi replica “Made in China” care o să arate exact la fel, doar că e mult mai ieftin şi infinit mai de proastă calitate.

Faza nouă e că băieţii ăştia vor să facă telefonul ăsta dintr-un plastic transparent, care să fie capabil să se “transforme” în funcţie de vremea de afară. Cumva cam ca fereastra ta, cica. Dacă e frig afară e aburită, plouă e plină de picături, etc. Plus alte chestii drăguţe care nu-l fac mai folositor, dar îl fac mai special!sursa

Si sa va mai zic ceva tare:

Exista 3 lucruri pe care Microsoft nu le poate explica:

1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de “CON”.E ceva ciudat si inexplicabil!…La Microsoft, nimeni din echipa nu a putut explica de ce se intampla asta! Poti incerca acum, dar niciodata nu o sa poti crea un folder “CON”.

2. Pentru cei dintre voi care folositi Windows,incercati asta:

  • Deschideti un fisier gol Notepad
  • Tastati “Bush hid the facts” (fara ghilimele)
  • Salvati-l ca orice doriti
  • Inchideti-l si redeschideti-l! Ati observat? Nimeni nu poate explica

3. Deschideti Microsoft Word si tastati “=rand(200,99)” – tot fara ghilimele. Apoi apasati Enter si vedeti magia!

Stiu ca poate vi se pare aiurea, dar mie mi s-a parut amuzant faptul ca fiecare din cele 3 lucruri e adevarata.

vineri, 4 septembrie 2009

de ce?

-De ce poate sosi acasa o pizza comandata, mai repede decat ambulanta?
- De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si o cola light?
- De ce putem gasi un loc de parcare rezervat pentru handicapati in fata patinoarelor?
- De ce cuvantul “abreviere” este atat de lung?
- De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate?
- De ce pentru a inchide programul Windows, trebuie apasat mai intai pe “START”?
- De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci?
- De ce daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste “terminal”?
- De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite?
- De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati?
- De ce pilotii kamikaze purtau casca de protectie?
- De fapt, atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment?

Uita-te pana la capat! :))

joi, 3 septembrie 2009

De ce uram tiganii..

Exista prea putine persoane care nu sunt rasiste si acele persoane sunt cele care reprezinta fiecare rasa in parte(ce am vrut sa spun este ca tiganii nu se urasc pe ei),in rest fiecare dintre noi sau cel putin eu, simt un oarecare dispret combinat cu ura si scarba cand vine vorba despre aceasta rasa.
Nu mi-am dorit niciodata sa fiu rasist si nici nu sunt atata timp cat tiganii sunt cumsecade,muncesc sa faca un ban cinstit,au familii si, copii lor se duc la scoala, se comporta ca niste copii educati si civilizati.Dar problema este ca sunt foarte putini care indeplinesc conditiile de mai sus si pentru aceia tot respectul din partea mea.
Prima data o sa va povestesc ce am vazut acum cateva saptamani:-intr-o seara eram cu o prietena ne indreptam spre casa,putin mai la vale de noi o gasca de scursuri statea pe scari si isi etala "smecheria" ,la un moment dat pe langa ei trec 2 politisti si incepe bataia de joc la adresa lor:"-ba prostilor hai aveti curaj sa veniti la noi?" plus alte injurii la adresa lor,acestia trec pe langa ei si nici nu se uita in spate(probabil de frica).Eu am ramas socat, cum plm daca politia care ar trebui sa-mi asigure mie cetateanului siguranta de care am nevoie nu le face nimic la aia, atunci eu ce putere as avea sa fac ceva cum ar trebui sa actionez in cazul in care un nenorocit de ala ma agreseaza?Sa sun la politie? :))Si ei ce sa faca saracii daca atunci cand si-au batut aia joc de ei nu au fost in stare sa cheme un echipaj de jandarmi si sa ii invete ce-i ala respect..da in fine politia nu reprezinta siguranta si incredere ci nesiguranta, neincredere si bataia de joc.
Cateva motive pentru care am sentimentul asta fata de ei:
1-pentru ca sunt numiti rromi si ne fac de cacat prin tarile europene in care se duc prin comportamentul lor de satra,prin cersit,prin infractiunile pe care le comit si multe altele pe care le stiti la fel de bine ca si mine
2-pentru ca nu poti sa te plimbi seara linistit pe strada fara sa te gandesti ca este posibil sa te intalnesti cu un tigan care sa-ti ceara ceva,care sa se ia de tine ca i s-a parut ca te-ai uitat nu stiu cum, sau care sa zica ceva la adresa ta,sau mai rau care sa te talhareasca.
3-pentru ca desi nu platesc niciun impozit la stat si nu au legal, niciun venit isi ridica palate ,au mercedesuri si bmw-uri ,pe cand un Roman care munceste cinstit debia isi permite sa duca un trai cat de cat decent.
4-pentru comportamentul care il au zi de zi pe strada
5-pentru ca vor sa arate ei mereu ca sunt smecheri, si la intimidare te ameninta sau se iau de tine degeaba.
Ar mai fi multe motive de scris aici dar va las pe voi cei care o sa-mi cititi articolul sa le spuneti.
Nu dezmit faptul ca sunt si romani care au acest comportament dar sunt mai putini.
SUNT SCARBIT!
Sa nu se inteleaga gresit : sunt scarbit de cei care nu ar trebui sa existe intr-o societate civilizata pentru toti ceilalti care isi vad de traba lor, cum am zis si mai sus tot respectul!
Scuzati eventualele greseli dar este scris in graba.