vineri, 18 septembrie 2009

Zoso un cacat cu boala pe moldoveni!

Dupa ce mi-a dat cometariul acesta imputit la un comment :"moldovene mars la caruta" m-am gandit sa-i dau o replica idiotului.
sursa

Blogul Zoso inchis

Definitiv.
In mai putin de un an blogul zoso.ro va fi inchis definitiv. Va exista chiar o sentinta judecatoreasca in acest sens, care sa-i consfinteasca falimentul.
Pricajitul pedofil literar zoso va trebui sa isi gaseasca alta obsesie de masturbare intelectuala, unde sa-si verse balele informationale gen fituica "Libertatea" si "Cancan".
Dupa cum se aude, zoso e in faliment dupa ce l-a lovit criza.
Ratele la masina cumparata de parintii lui au crescut. Dar Zoso a ravnit mult la masina asta. Nu poate renunta la ea. Toata familia lui a strans banii si i-au luat lui Vali un harb clasa-ntai second hand. Acum Zoso iese in fiecare noapte afara si ii pupa clantza, portiera si pedala de ambreiaj. Apoi urca in casa si se spala la oua, isi indeasa norooasa papusa voodoo in fund si sare la computer sa mai compuna o aberatie.
In timp ce scrie se gandeste ca el nu ar fi reusit sa economiseasca mai nimic din prostitutia pe care o practica de ani buni. Toti banii i-a bagat in themes for wordpress. Dar va veni ziua in care aiurelile lui vor spune adevarul omenirii si atunci va fi recunoscut numero 1!
Insa soarta crunta l-a pedepsit sa stea cu babacii lui si de atunci tot universul lui s-a limitat la un Cyrix 240 Mhz, cu windows 3.1, iubirea vietii lui. primul orgasm zoso l-a avut cand bunica i-a luat un monitor cu lampi ctx de 17 inch. A dormit in noaptea aceea cu ctxul in pat si s-a curentat de cateva ori cand il saruta. Dar s-a trezit fericit si umed.
Zoso a citit multe sefeuri cand era mic si a ascultat mult led zeppelin, fiind obligat sa faca asta de bunicul lui, un fan inrait al satanismului muzical. Bunicul lui nu isi mai gasise proteza de cativa ani si cand il striga pe nepotel urla niste nume de rockeri, din cauza bolii de uitare. De acolo a venit si numele de zoso. Dar el nu stie ce inseamna. Nimeni nu i-a spus si s-ar putea sa moara prost.
Multi nu stiu cine e zoso. Zis si zoaia plangacioasa. Zis si plagiatorul furacios. Zis si injuratorul balos. Nici eu nu aflasem de zoso pana nu a cazut in cap la munte, asta devenind eveniment national. Eveniment total si in viata lui Zoso, pentru ca de atunci nu si-a mai revenit. Acea cazatura i-a deschis un al 3lea ochi, cu care vede stiri si evenimente, iar capacitatea de analiza scatologica i s-a dublat, ceea ce l-a facut sa devina cel mai destept cretin in viata. Sa nu consideram cazatura in cap ca un handicap, ci ca o minune ce i-a luminat mintea unui retard oligofren.
Zoso continua sa traiasca la ai lui acasa, continua sa viseze la printesa vietii lui (prin baie, mai ales) si continua sa faca poze idioate cu aparate mult prea scumpe pentru fatza pe care o are. Acest copil distrofic al libertatii romanesti de aberare se transforma in judele natiunii cand parintii il incuie singur in camera si ii lasa computerul conectat la internet.
Zoso a suferit mult in copilarie, cand se ruga pe forumuri sa fie bagat in seama, cersind atentie si compasiune, de care fusese lipsit in pruncie. Dar acum s-a umflat orezu-n el si se crede number one de 4 ani. Unde e no 1? Nu stie nimeni, dar lui ii place sa o spuna oricui nu fuge suficient de repede de langa el. Cum s-a intamplat cu toate fetele cu care a incercat sa se combine. Fiind intelectual la capacitatea unul teenager coshos de 14 ani, zoso se masturbeaza salbatic cand o fata ii raspunde pe email si are orgasm plenar cand vreo pustoaica ametita de prea multe manele comenteaza pe blogul lui number one, mai ales atunci cand ii spune: "esti cel mai tare, esti cool, esti tata lor!". Zoso are polutie si cand aceste cuvinte ii sunt scrise si de catre vreun manelest ratacit pe blogul ala, in cautare de "siex cu vaca si bunica". (E stiut faptul ca prin capacitatea limbistocurica zoso l-a dresat pe gugal sa directioneze automat orice cautare obscena spre siteul lui no.1.)
Acest emo intarziat zoso are prea mult timp liber la dispozitie, timp pe care si-l foloseste copiind si imitand pe altii pe care el ii adora, pentru ca nu poate sa fie niciodata asa de bun ca ei. In adancul imbecilitatii lui, el stie ca nu a fost niciodata decat mana a 15a, second handul, ochelaristul clasei, ala de pe tusha, extrema ascunsa, rezerva niciodata bagata in joc, ciuca batailor, elevul plin de flegme pe palton, ala cu oul spart in caciula, pacaliciul rupt in fund, ciudatul blocului, schizoidul in halat de pe marginea piscinei, bagatorul in seama cand nimeni nu i-a cerut-o, ala care bea suc cu apa la petreceri, ala care se schimba pe intuneric in tabara, tocilarul de care rade si femeia de serviciu, singurul care nu fumeaza in wc, ala care cara bagajele, sclavul care face poze... E clar ca invidia il macina de fiecare data cand un alt titan ii strica pasientele cu domnisoarele stiriste si atunci zoso scuipa vome infecte pe blogul lui adolescentin.
Din fericire pentru toti handicapatii napastuiti de pe planeta, zoso e un exemplu fantastic ca orice retardat poate izbandi in viata, mai ales daca are si cateva caderi in cap. Acel accident a fost un blestem pentru societatea literara romaneasca de dupa '89, atunci nascandu-se intelectul fenomenal al lui zozo. Imediat dupa acel accident, multi ziaristi celebri si-au dat demisia, retragandu-se in fatza impetuazitatii literare a noului monstru sacru - zoso. Cine era impotriva lui, murea in accidente ciudate fantastice, radiat, injurat si inecat in flegme pe blogul zososului.
Nici Familia nu l-a tratat cumsecade pentru un astfel de geniu dar asta ii va costa: Zoso va sta cu ei in continuare pina la moarte si ii va chinui cu racnetele lui noaptea cand descopera ca ziarele conspirationiste ii fura articole si stiri.
Si marele secret al lui: Zoso da lapte. Se mulge zilnic de cativa litri buni. De asta si arata atat de stors, de supt si de palid... In India ar fi considerat animal sacru. Asa, in Romania, e doar o vaca nefecundata, care se hraneste din proprul balegar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu