sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Cam asa sta treaba!

Antena si realitatea il ling in fund pe Iliescu si vor ca geoana sa iasa presedinte!
Treaba sta in felul urmator: PSD-ul stia ca in turul 2 o sa lupte impotriva PDL-ului si plm sanse prea mari impotriva lui base nu prea aveau asa ca obositii au scos filmuletul cu Base care loveste un pulifrici,daca nu e asa atunci cum dracu explicati mogulilor ca nu a iesit acest filmulet in primul tur?
O SA-L VOTEZ PE BASESCU CA SA NU IASA GEONA!!CLAR!!


Alte pareri:
1-Radu de la pitici gratis: " „Senzaţional! Băsescu a lovit un copil!”. Şi mă tot uit io la film şi nu văd unde e copilul. Se ascunde în spatele ţigănuşului arogant venit să trolleze cu „hai iliescu” ? Chiar nu văd niciun copil. Doar un puradel antipatic care o făcea pe ciumecul.

A venit să trolleze. Şi ce putea să facă băse? Să-i dea ban pe ip? Nici măcar nu l-a atins tare, doar o leoazbă peste bot aşa de „marş bă de aici, pulifriciule!”.

Şi ce nu aud la televizor de la nimeni e un „dă-l în pula mea de copil maro, că merita o scatoalcă!”.

Nu serios. Chiar nu crede nimeni că o merita? O merita! Atât trebuie discutat. Moral, imoral, violenţă, gest nujcum. Vă complicaţi în amănunte. Puradelul o merita!

Plus. Nu l-a pus să ia bordura în dinţi şi să îi dea un bocanc în ceafă. Doar un bitchslap simplu. Un „hai sictir” binemeritat unui troll mic şi prost.

Nu, nu îs fan băse, dar ce lume e asta, în care nu avem voie să pocnim trolii? Ce, trebuia să ii explice frumos de ce e prost şi de ce ar trebui să se ducă acasă? Să-l ignore cît făcea aroganţe pe acolo?

Hai să fim serioşi."
2-cretzu de la trupa ceilalti

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu