duminică, 15 noiembrie 2009

Momarletele de Husi

Momarletele de Husi traieste in judetul Vaslui inconjurat de paduri si vita de vie,este comparabil cu un cacat uscat si parfumat bine dand impresia ca nu mai pute desi nu e deloc asa.
Momarletele de Husi nu are ocupatie,desi da impresia ca este extrem de ocupat si niciodata nu are timp de nimic acesta de fapt si de drept nu face nimic.
Momarletele de Husi convietuieste cu ceilalti din specia lui ,iesind in turma undeva intr-un loc mai civilizat si instinctul lor nu ii lasa sa se integreze in societatea civilizata din jur.
Neiesind in evidenta cu nimic,momarletele de Husi, se baga el in seama cu toti care trec civilizati pe strada si incearca sa iasa in evidenta cu sunete animalice si cuvinte folosite de ei in trib,care adresate fata de altcineva care nu este la fel ca ei, sunt jignitoare.
Momarletele de Husi are acces in locurile publice din oras cum ar fi cubluri,baruri,cafenele etc. , unde de fiecare data cand se duce trebuie sa provoace rascoala si scandal,deoarece acesta nu poate emite sunete articulate,nu-si cere scuze cand te calca pe picior in club ,ba mai mult iti cere socoteala tie ca de ce l-ai calcat sub talpa.
Momarletele de Husi in combinatie cu alcool poate fi catalogat drept cea mai subdezvoltata specie
Momarletele de Husi da impresia ca stie cate ceva din fiecare domeniu,dar luat la bani marunti neuronul lui intra in colaps si emite doar niste sunete nearticulate.
Orice Momarlete de Husi care se respecta trebuie sa aiba o masina pe care sa o sprijine in fiecare seara in locurile publice din oras,scuipand seminte.
Momarletele de Husi = Toti care se simt
RESPECT PENTRU HUSENII CIVILIZATI !! Va urma..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu