luni, 14 decembrie 2009

Momarletele de facultate

Pleaca de la masa si de la tacsu de acasa,primul lui gand fiind ca atunci cand ajunge la facultate sa se distreze.
Si cum se distreaza momarletele: se cazeaza la camin , incepe sa se comporte ca un animal scapat din lesa, primul lucru pe care il face se apuca de fumat,apoi in prima seara se imbata ca un cacat si apoi cauta scandal se ia de unul 2 ca sa arate ca-i smecher dar din pacate da peste cine nu trebuie si este facut de rahat,apoi ajunge la baie si vomita ca un animal peste tot de la usa pana la cel mai indepartat colt al baii si inapoi.Momarletele de facultate ajuns in camin vrea sa futa ceva ,dar se loveste mereu de refuzuri si de palme peste bot.
Momarletele de facultate mai sta si cu altii in camera de camin si nu stie ce-i ala respect si demonstreaza ca este prost in fiecare zi de cand se trezeste pana adoarme, ba chiar si in timpul somnului pentru ca sforaie.
Momarletele ajuns la facultate deja se crede mai presus decat toti ceilalti din locul de bastina si ajuns acasa povesteste la toti cat de smecher este el in camin, cati prieteni are ,cate pizde a futut ,in cate cluburi a fost ,cate gratare face el,cate betii trage cu "noii prieteni" dar, in realitate nu face nimic din toate astea , ba dimpotriva sta mai tot timpul in camera si se pisa in sticla cand e galagie pe hol.
Oare va mai urma?

1 comentarii:

Oanna_izzy spunea...

ohoo... ai fi putut scrie despre aceasta specie mult si bine... e plin de ei si se pare ca se inmultesc prin mitoza: seara is 2, dimineata 4 :))

Trimiteți un comentariu