marți, 5 ianuarie 2010

Sarbatorile la Romani

Se ia un porc se taie,dupa ce este taiat porcul este calarit de copiii de prin curte apoi tot acestia mananca coada si sorici in timp ce barbatii vrednici care participa la taiatul porcului ii dau cu paharelul bine de tot pana nu mai stiu care este slanina si care este carnea.
Dupa ce se termina treaba cu taiatul si curatatul porcului i se face o pomana de toata frumusetea unde toata lumea mananca bine si bea pana nu mai stie scopul pentru care se afla acolo!
Bineinteles ca la vreo ograda pe undeva se nimereste si cate o reporterita sa intrebe romanul mort de beat care taie porcul daca a plans "ghita" (ca asa cred prostii aia de la proTV ca ii cheama pe toti porcii din lume) sau daca la durut sau ce dracu o sa faca cu , carnea de porc.
Asa, dupa toate cacaturile astea se apropie craciunul,in supermarketuri este revolutie,oamenii se calca in picioare pentru a cumpara, de parca sunt ultimile zile din viata in care mai mananca si nelipsite din supermarketuri sunt reporteritele care intreaba unu doi revolutionari cu ce au umplut caruciorul ala!Si dupa ce se cheltuie multi bani in supermarket, se cumpara bautura cat cuprinde, se face mancare cat pentru o ceata de osteni lihniti de foame vine si craciunul care, bineinteles il aduce si pe basinosu ala de mos craciun.Se bea , se mananca se impart cadouri si iar bea romanu prost si mananca pana ajunge la spital la dezalcolizare sau pentru ca a facut o toxinfectie alimentara.
Dupa ce trec cele 3 zile de craciun si de chin ale ficatului urmeaza o mica pauza si se apropie revelionul.Iar revolutie in supermarketuri se cumpara iar multa mancare si bautura pentru ca trebuie sa intram in noul an bine mancati si morti de beti ca sa ne mearga bine tot anul ce plm.
Vine si revelionul si sta romanasul nostru mort ,praf , lemn, ciocan de beat vreo 4 zile si dupa toata nebunia asta boleste cateva saptamani de la atatea excese.
Aste-as sarbatorile!
ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET DACA IL IEI IN SERIOS INSEAMNA CA ESTI MAI PROST DECAT GEONA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu