miercuri, 30 martie 2011

Cifra care te reprezinta

De la neuronu:

In mare parte se cam potriveste la mine , la tine cum e?

Cifra care-ţi reprezintă ziua de naştere poate să-ţi dea informaţii despre tine: cine eşti, care ţi-e drumul în viaţa şi ce trebuie să faci pentru a fi fericit(ă).

Floarea Soarelui
dacă te-ai născut într-o zi de 1, 10, 19 sau 28

Cine eşti? O persoană care, asemenea florii soarelui, are nevoie de strălucire. Eşti dinamic(ă), plăcut(ă), genero(a)s(ă), vrei să te afli în centrul atenţiei şi chiar ai un magnetism care va acapara atenţia multor persoane! Ai idei bune şi eşti în stare să le pui în practică. Felicitări!

Destin: În tinereţe poţi alege un drum care să nu ducă nicaieri… numai că te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat în cele mai dificile situaţii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.

Ce să faci pentru a fi fericit(ă)? Să te laşi călăuzit(ă) de ceea ce simţi, dar să nu calci în picioare sufletele celorlalţi. Să te străduieşti să nu fi autoritar(ă), impulsiv(ă) sau imprudent(ă)!

Bujor
dacă te-ai născut într-o zi de 2, 11, 20 sau 29

Cine eşti? O persoană foarte pasională în tot ceea ce face! Eşti perseverent(ă), oricât de dificilă ar părea situaţia în care te afli. Eşti loial(ă), îţi îndeplineşti responsabilităţile într-un mod exemplar. Nu poţi trăi singur(ă), eşti pasional, dar şi foarte posesiv(ă), uneori sufocant(ă) în manifestările de tandreţe.

Destin: Îţi place mult natura, dar acţiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fără probleme. Din acest punct de vedere eşti un(o) invingato(a)r(e)!

Ce sa faci pentru a fi fericit(ă)? Sa nu subapreciezi oamenii si sa nu-i jignesti. Sa nu fi incapatanat(ă) si inflexibil(a). Fii mai curajo(a)s(ă)! Doar respectand aceste principii vei fi impacat(a) cu tine si cu cei din jur.

Papucul Doamnei
dacă te-ai născut într-o zi de 3, 12, 21 sau 30

Cine eşti? O persoană instabilă şi imprevizibilă, exuberantă şi timidă în acelaşi timp. Nu îţi place să stai prea mult într-un loc, situaţiile şi personajele trebuie să se schimbe pentru a te simţi bine. Programele şi regulamentele nu sunt pentru tine pentru că ai impresia că-ţi îngrădeşte libertatea la care ţii atât de mult. Eşti foarte curio(a)s(a) şi ai nevoie în permanenţă de lucruri care să-ţi alimenteze curiozitatea.

Destin: Deşi puneţi totul sub semnul jocului dragostei şi al întâmplării, informaţiile pe care le acumulaţi vă fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveţi, de asemenea, o capacitate mare de adaptare şi integrare.

Ce să faci pentru a fi fericit(a)? Să nu mai fii atât de superficial(a)! Să-ţi fie mai clară noţiunea de fidelitate. Să nu mai fi împrăştiat(a), mai multă rigurozitate te va ajuta în tot ce vei întreprinde.

Albăstrea
dacă te-ai născut într-ozi de 4, 13, 22 sau 31

Cine eşti? O persoană fidelă, care, la rândul ei, are mare nevoie de stabilitate. Ai un dezvoltat simţ al ordinii şi începi de multe ori să organizezi şi vieţile celorlalţi. Dar firea ta profundă şi sensibilă va fermeca orice persoană care te va cunoaşte cu adevărat. ” Nu-mă-uita”, nu-i aşa?

Destin: Toate acţiunile pe care le vei întreprinde au un grad minim de risc. În concluzie, suceesul îţi va fi de la bun început asigurat 90%.Ce să faci pentru a fi fericit(a)? Dă dovadă de tact când îţi impui punctul de vedere. Exprimă-ţi sentimentele faţă de iubit(a) şi faţă de familie!

Iris
dacă te-ai născut într-o zi de 5, 14 sau 23

Cine eşti? O persoană dinamică, sociabilă şi sinceră, simpatică şi foarte inteligentă. Eşti echilihrat(ă), dar o jignire te poate transforma într-un vulcan! Respecţi oamenii şi aştepţi acelaşi lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.

Destin:
Poţi deveni dependent(ă) de plăceri de tot felul care, numai o dată gustate, te iau în stăpânire. Cu umor, vei întreţine multe relaţii doar la nivelul flirtului, pentru că te distrează seducţia în sine, dar şi sexualitatea. Persoanele din jurul tău vor fi capabile să poarte discuţii interesante, pentru că alt gen de oameni nu accepţi în jurul tău. E O.K. să fii selectiv.

Ce să faci pentru a fi fericit(ă)? Să vezi lucrurile aşa cum sunt şi să fii mai reţinut(ă).

Mac
dacă te-ai născut într-o zi de 6, 15 sau 24

Cine eşti? O persoană intuitivă, care anticipează situaţii şi chiar face profeţii în toată regulă! Eşti un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete faţă de tine. Eşti sensibil(a), rafinat(a) şi te cufunzi uneori în reverii adanci…

Destin: Eşti romantic(ă) şi toată viaţa vei caută un partener potrivit. Din acest motiv S-ar putea să te căsătoreşti de mai multe oria€¦ Eşti sensual(ă) şi îţi cauţi echilibrul în prezenţa iubitei /iubitului. Absenţa unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totuşi posibil că în cele din urmă ea/el să apară în carne şi oase.

Ce să faci pentru a fi fericit(ă)?
Să-ţi descoperi şi să-ţi foloseşti aptitudinile! Evită alcoolul şi drogurile.

Orhidee
dacă te-ai născut într-o zi de 7, 16 sau 25

Cine eşti? Persoană sensibilă, cu un simţ dezvoltat al datoriei. Eşti gata să-i ajuţi pe cei din jur într-un mod total dezinteresat. Te detaşezi în mulţime, cu toate că nu o faci într-un mod conştient. Eşti de o frumusetc izbitoare, care nu se încadrează neapărat într-un tipar, ci pur şi simplu atrage atenţia.

Destin: Vei fi dezamăgit(ă) când vei observa că ceilalţi nu acceptă regulile de onestitate de la care tu nu te abaţi. Eşti marcat(ă) de tristeţe în mod obişnuit, dar trebuie să o controlezi. Călătoriile ar fi o soluţie pentru a-ţi risipi melancolia în peisaje. Căminul pe care ţi-l doreşti e unul bine organizat. Ştii să iubeşti, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvântare!

Ce să faci pentru a fi fericit(
ă)? Călătoreşte! Nu-i lua pe ceilalţi prea în serios!

Margaretă
dacă te-ai născut într-o zi de 8, 17 sau 26

Cine eşti? O persoană modestă, rezervată, dar perseverenţă. Sensibil(a), susceptibil(a), prudent(a). Eşti în defensivă, de multe ori capitulezi prea uşor.

Destin: Vei avea prieteni puţini, dar adevăraţi. Eşti tandru(ă) şi aştepţi acelaşi lucru de la partener, aşa că-l vei caută destul timp… Dar ceea ce e cu adevărat important e fericirea care îţi va umple într-o zi inimă pentra că eşti o persoană norocoasă!

Ce să faci pentru a fi fericit(ă)? Să nu fi suspicio(a)s(ă) cu toată lumea.

Trandafir
dacă te-ai născut într-o zi de 9, 18 sau 27

Cine eşti? O persoană temperamentală şi impulsivă, adesea expusă consecinţelor neplăcute ale propriilor fapte. Accepţi sarcini dificile şi eşti foarte curajo(a)s(ă). Eşti capabil(ă) să faci mari sacrificii. Familia şi prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascuţită la stimulii sentimental-erotici.

Destin: Nu se poate trece uşor peste interesele tale vitale. Îi vei deranja pe mulţi datorită simţului moral foarte dezvoltat. Vei urmări idealuri cărora le vei consacra întreaga ta energie. L’important ce la rose…”

Ce să faci pentru a fi fericit(ă)? Să nu îţi neglijezi partenerul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu