duminică, 10 iulie 2011

Shaorma de la Braila

Buzdugan Lupii omnivori

Farsa Buzdugan - Lupii Omnivori ( www.BancuriBune.com)

Asculta mai multe audio diverse

joi, 7 iulie 2011

Analfabetii de la BAC

O lucrare de la simularea de la bac a examenului de limba şi literatura română din 2006 a fost semnalată pe 4 iulie 2011 de un profesor autorului unui blog. Invitat să răspundă la întrebarea "Ce se întâmplă cu învăţământul din ziua de astăzi?" profesorul respectiv, în loc de răspuns, a făcut publică lucrarea de mai jos. Ea ar aparţine unui elev din Alexandria.

După ce nu a reuşit să rezolve corect niciun subiect dintre cele trei propuse, elevul din Alexandria (judeţul Teleorman) a continuat să scrie pe foaie.

"Subiectul 4 (ăsta îl fac în plus): Eu mam îndrăgostit de colega de bancă care are un funduleţ obraznic rău de tot. Este blondă amestecat cu brunetă, este îmbrăcată în pantaloni albi, o gecuţă sexi şi o bluziţă maro mai strâmtă. Este frumuşică la faţă. Şi vă daţi seama că aţi face ceva cu ea. Sper că vaţi (sic!) dat seama ce...", notează elevul.

La final, liceanul a ţinut să precizeze: "Şi asta a fost lucrarea mea, sper sămi (sic!) daţi şi mie un punct, pentru impresie artistică. Vă pup dulce. Şi mai ales dacă sunteţi profesoare şi tinere. Dacă sunteţi profesor, nu vă mai pup. Vă iubesc. Pa".

Lucrarea a fost notată cu 1 de ambii corectori.

Deşi autenticitatea lucrării nu poate fi confirmată, autorul blogului moldoveancublog.ro , unde au apărut pentru prima dată imaginile, spune că a primit foile de la un profesor.

"Discutând cu un profesor pe marginea gradului de promovare a Bacalaureatului 2011 şi neînţelegând ce se petrece cu tineretul contemporan, dumnealui, în loc să-mi dea prea multe explicaţii, mi-a trimis această lucrare. Am citit, m-am minunat şi, pe alocuri, am găsit răspunsul la întrebarea: Ce se întâmplă cu învăţământul din ziua de astăzi?", notează autorul postării.

sursa : gandul.info

marți, 5 iulie 2011

Politia Romana VS figuranta batrana

Daca se intampla asa ceva in America sau in alta tara civilizata, facea arest femeia de-i ieseau toate figurile din cap, dar cum traim in Romania a fost sanctionata doar cu 400 de lei.

Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro

4 pagini da a scris baiatul

Da , cand vine vorba de "inteligenta" Bucurestenii sunt fruntea

Vezi mai multe din Comedie, Umor romanesc pe 220.ro