joi, 25 martie 2010

Zodia si fantezia sexuala

Berbec

Bărbatul Berbec adoră sexul spontan şi fără restricţii. Îi vei face o surpriză inedită dacă îl suni în toiul nopţii şi îi spui că ţi-e poftă de el sau îţi faci apariţia în faţa uşii lui în pardesiu şi nimic pe dedesubt. Adoră provocările aşa că nu va spune „nu” unei partide scurte în toaleta unui local. Deşi are o imaginaţie perversă, Berbecul nu va întrece limitele bunului gust în pat.


Taur

Bărbatul Taur înţelege care este farmecul preludiului, pentru că el găseşte satisfacţie în anticiparea sexuală. Îşi imaginează cum îl stimulezi cu un masaj erotic şi îl atingi în cele mai sensibile zone, iar apoi îl răsfeţi vizual cu un striptease, căci Taurul trăieşte sexul cu toate simţurile. Adoră să fie atras în pat de către iubita sa cu flirturi şi gesturile seducătoare. Când ieşiţi în oraş, provoacă-l cu astfel de gesturi, iar când ajungeţi în dormitor nu începe direct actul sexual.

Gemeni

În fanteziile sale bărbatul Gemeni îşi foloseşte intelectul. Vorbeşte-i în timpul actului sexual şi propune-i să jucaţi diferite roluri în pat. Îi plac săruturile combinate cu şoapte fierbinţi şi scenariile sexuale elaborate. Ca să îi întreci fanteziile, cumpără costume tematice din sex shop şi întrerupe partida de sex pentru a-i spune ceva erotic şi în ton cu rolul înterpretat.

Rac

Pentru bărbatul Rac contează persoana cu care face sex şi contextul, aşa că fanteziile sale pot semăna cu un scenariu de film erotic. Racul este semnul zodiacal care se dă cel mai tare în vânt după bustul unei femei, considerându-l atuul cel mai sexy. Dacă vrei să-l dai gata, adoptă o atitudine dominant în pat, căci romanticul Rac se visează în secret sclavul unei femei puternice.

Leu

Este greu pentru bărbatul Leu să separe dragostea de sex, deci fanteziile sale, deşi foarte picante din punct de vedere sexual, au şi un strop de afecţiune. Cel mai des vei întâlni în fanteziile lui femei devotate, care îi stau la picioare, gata să îi îndeplinească orice dorinţă. Îşi imaginează mai degrabă cum este satisfăcut şi putem spune că este egocentrist în pat. Totuşi firea competitivă îl stimulează să-i arate partenerei că o poate satisface. Dacă doreşti să îi provoci plăceri nebănuite lasă-l pe el să fie personajul principal şi întreabă-l pe un ton docil ce i-ar plăcea să-i faci în pat. Brusc va simţi cum i se materializează fantezia.

Fecioară

Numele semnului zodiacal ne induce în eroare, căci fanteziile bărbatului Fecioară nu sunt deloc inocente. Au o curiozitate nesăţioasă cu privire la sex, aşa că fanteziile lor sunt foarte variate. Totuşi , ele au un lucru în comun: îi place să privească... orice îi satisface curiozitatea. Lasă-l să te urmărească cum îţi provoci singură un orgasm, iar el ţi-l va oferi cu entuziasm pe al doilea, căci bărbatul Fecioară este altruist în pat şi în fanteziile sale. Îi instigi la sex dacă apari de fiecare dată în lenjerie sexy şi fantezistă.

Balanţă

Semnul zodiacal cel mai sociabil are fantezii pe măsură. Bărbatul Balanţă îşi imaginează o petrecere cu multe domnişoare superbe care flirtează cu el. Îl incită jocurile erotice în grup ca formă de preludiu, însă doreşte ca petrecerea să continue în doi. Dacă îl laşi liber într-un anturaj larg, iar mai apoi îl primeşti în braţele tale va trăi la maxim partida de sex. Mai mult, va avea grijă ca amândoi să fiţi la fel de satisfăcuţi, căci adoră echilibrul chiar şi în pat.

Scorpion

Bărbatul Scorpion are un comportament sexual greu de descifrat, iar fanteziile sale te intrigă pentru că sunt foarte intense. Scorpionul adoră să dărâme tabuurile partenerei şi să o domine în pat şi fizic şi emoţional. Te poate tachina cu indisponibilitatea sa, pentru ca mai apoi să îţi ofere tot timpul său, dacă simte că îl meriţi. În tot acest joc arată-i că eşti dispusă să-i respecţi regulile, dar fără să pari uşor de manevrat. În schimb, el îţi va oferi exclusivitate atât în fanteziile sale, cât şi în realitate. Scorpionul trăieşte sexul intens, dar discret şi adoră să te vadă cum tremuri de plăcere.

Săgetător

Bărbatul Săgetător consideră sexul o activitate sportivă şi distractivă, aşa că fanteziile lui sunt dinamice şi pline de savoare. Îşi imaginează cum partenera este entuziastă atunci când el schimbă poziţie după poziţie şi nu se fereşte de gesturile lui mai violente. Dacă ai o atitudine dezinvoltă şi chicoteşti atunci când nu vă iese o poziţie prea complicată, va considera sexul cu tine o fantezie îndeplinită. În fanteziile lui femeia acceptă fără ezitări o partidă de sex la prima întâlnire şi nu aduce cu ea în pat romantismul.

Capricorn

Bărbatul Capricorn are de regulă o fantezie preferată, de la care nu se abate. Nu se plictiseşte uşor, ba dimpotrivă, se simte bine într-o fantezie constantă care face sexul sigur. Dacă îi oferi stabilitate în pat, îşi va destăinui cele mai ascunse fantezii, dar cere discreţie maximă. Ca un bonus, află totuşi că bărbatul Capricorn are fantezii cu femei experimentate, mai în vârstă chiar, care să îl iniţieze în tainele sexului.

Vărsător

În fanteziile sale, apare mai degrabă ideea de sex, nu sexul în sine. Mai exact, îşi imaginează cum partenera sa nu are chef de sex, lucru incitant pentru Vărsător care găseşte motivaţia în indiferenţa celei de lângă el. Îl incită sexul fără vreun contact fizic, aşa că îi îndeplineşti o fantezie dacă te foloseşti de mediul virtual pentru a-l satisface sexual. Adora ca partenera să aibă un comportament atipic în pat. Printre picanteriile la care se mai gândeşte se numără şi aventurile de-o noapte sau să fie prins în act.

Peşti

Bărbatul Peşti consideră sexul o artă, aşa că fanteziile sale sunt expresive şi într-o schimbare continuă. Poate incorpora în fanteziile sale orice element, nu neapărat sexual. Sunt artişti ai sexului şi adoră să modeleze plăcerea partenerei, să o construiască într-un mod treptat şi elaborat. Arată-i că ai nevoie de talentul său pentru că n-ai avut până acum parte de un amant priceput. Poziţia de victimă îi trezeşte simţurile bărbatului Peşti care adoră să se „sacrifice”, pentru plăcerile partenerei.
SURSA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu